Trouwen

Trouwplannen?,

Allereerst van harte gefeliciteerd!.

foto: GetitonPicture.nl

Jullie gaan een nieuwe mijlpaal in jullie leven zetten.
Dat is niet zomaar een stap, daar gaat meestal een flinke voorbereiding aan vooraf. Deze perfecte dag moet jullie liefde voor elkaar weerspiegelen en bezegelen. Het is een dag die een levenslange herinnering zal vormen. Een hele bijzondere dag dus, en daar hoort een fotograaf bij.
Maar welke? Ons advies is om niet zomaar een fotograaf te kiezen, maar een fotograaf die jullie liefde en geluk gegarandeerd en perfect weet vast te leggen. Deze dag kan je immers niet overdoen.

Wij hebben aandacht voor alle facetten van jullie huwelijksdag. Jullie hebben daar ook veel aandacht aan besteed en dat mag terug komen in de foto’s. Zo leggen wij de weg naar het huwelijk, de kleding, de accessoires de locaties de genodigden en alle mooie momenten vast. Maar vooral jullie geluk samen!

foto: GetitonPicture.nl

Deze dag is speciaal, op de manier  zoals alleen jullie die bedacht hebben. “Samen.”

Wij geven dan ook aan dat het vastleggen van een huwelijk voor ons daarom geen routineklus is, wij besteden daar telkens opnieuw  aandacht aan, net zoals jullie dat gedaan hebben.
Onze missie is om dat zo perfect mogelijk te doen, en dat is onze ervaring.

Hoe gaan we te werk:
Vooraf nemen we met jullie en de cermonie-meester de hele dag door. Op de dag zelf moeten jullie vooral jezelf te zijn. Wij zorgen ervoor dat de foto’s er komen. Wij maken spontane foto’s en onze ervaring leert dat mensen dat achteraf vaak de leukste foto’s vinden. Wij zijn er bij om jullie mooiste herinneringen vast te leggen.

foto: GetitonPicture.nl

Neem gerust contact met ons op en  blader eens door onze foto’s om een indruk op te doen. Naast startende huwelijken maken we ook foto’s voor 12,5, 25 en 50 jarige bruiloften.

Vragen staat vrij:
Mochten er specifieke vragen of wensen zijn, aarzel dan niet en neem dan gerust even contact met ons op.

Onze contactgegevens staan op onze website bij contact.

Klik hier voor een kleine impressie.

foto: GetitonPicture.nl

foto: GetitonPicture.nl