Trouwen

Trouwen

foto: GetitonPicture.nl

“Wij gaan trouwen”,

Allereerst van harte gefeliciteerd!.
Jullie gaan een nieuwe mijlpaal in jullie leven zetten; elkaar trouw beloven.
Dat is niet zomaar een stap, daar gaat meestal een flinke voorbereiding aan vooraf. Deze dag moet perfect worden; hij zal jullie liefde voor elkaar weerspiegelen. Het is een feestdag en zal levenslang jullie herinnering blijven. Een bijzondere dag dus en daarom kiezen jullie waarschijnlijk ook niet zomaar een fotograaf, maar een fotograaf die jullie liefde en geluk als een puzzelstuk van deze dag weet vast te leggen.

Alle facetten van jullie huwelijksdag dragen daaraan bij. Of dat nu uitgedost is, of juist eenvoudig, of er veel mensen genodigd zijn of juist een select gezelschap; Het zijn keuzes zoals alleen jullie die kunnen en willen maken….”Samen.”
Het vastleggen van deze dag moet passend zijn, passend bij wie jullie zijn.
Onze missie is dan ook om dat zo perfect mogelijk te doen.

foto: GetitonPicture.nl

De spanning, de eerste ontmoeting van bruid en bruidegom, “hoe mooi zal hij of zij zijn?”, het wettelijk huwelijk en/of de kerkelijke inzegening, de familie, de foto-shoot en haar locatie, de kleding en haar entourage, de bloemen, de auto, de taart, de receptie en het avondfeest. Alle individuele dingen zijn nauwkeurig voorbereid en verdienen allemaal hun eigen aandacht. Als fotograaf geven wij het die aandacht.
Vooraf nemen we het hele plan door en zoeken samen naar de momenten en stijlen die het beste bij jullie passen.
Wij gaan niet slechts voor de opdracht, maar willen er deze dag voor jullie zijn; het vastleggen van jullie mooiste herinneringen.

Onze voorkeursstijl is origineel-klassiek-romantisch.

foto: GetitonPicture.nl

Wat dat precies is kunnen wij proberen uit te leggen, maar het lijkt ons beter dat jullie door ons portfolio bladeren en beoordelen of onze foto’s aanspreken. Als dat zo is zijn we heel graag jullie fotograaf en willen we jullie graag uitnodigen voor een gesprek om jullie dag en wensen door te nemen. Op basis van deze informatie maken wij een passende offerte.

Vragen staat vrij:
Mochten er specifieke vragen of wensen zijn, neem dan gerust even contact met ons op.

Onze contactgegevens vindt u op onze website bij contact.

 

 

 

foto: GetitonPicture.nl

foto: GetitonPicture.nl