Familie & Portret

Familie & portret shoot

“We zouden eigenlijk toch eens graag een familiefoto hebben.”
Dat horen we vaak.

foto: GetitonPicture.nl

U bent immers trots op uw gezin en /of familie en heeft graag iets in handen om op terug te kijken. Zeker nu het nog kan.
Later hoor ik vaak dat ze zo blij zijn met die ene bijzondere foto. Een mooie herinnering.

U kunt er een gezellige dag van maken met familie of een georganiseerde bijeenkomst in de studio.

Bij ons is er ruime keuze voor familieshoots. Alles is mogelijk. Geen ingewikkelde pakketten oid, wij noemen het gewoon een familie-en/of portretshoot.

Gewoon gezellig en ontspannen zoals jullie, je gezin, familie of groep dat zelf het liefste wensen. Wij zorgen ervoor dat uw wens wordt vervuld.
We maken er geen toevalstreffers van, daar zouden we geen garanties mee kunnen opbouwen. U, uw gezin, groep en/of de familie worden door ons zo natuurlijk mogelijk vastgelegd op foto. Alles in een vrije en ontspannende sfeer, dat is onze klasse.

Een dergelijke fotoshoot kan op verschillende manieren worden gedaan;
We kunnen instappen of meelopen tijdens een (natuur)wandeling, de foto’s kunnen gemaakt worden in de studio, we kiezen een specifieke fotolocatie of we komen langs op uw familiefeest waar u voor een familie- of portretshoot even tijd en ruimte hebt gepland. We brengen onze mobiele studio mee naar u, naar u thuis of op uw feestlocatie. Alles is mogelijk. Wij bereiden de diverse situaties voor en diverse opties worden met u doorgenomen.
Dit is immers ons vak, geheel toegewijd aan wie, wat, waar en wanneer op de foto moet komen.
Voor de fotoshoot schatten wij meestal zo’n 2 uur in, waarna u dan ongeveer 15 digitale foto’s ontvangt die u zelf of door ons kunt laten afdrukken. Voor meer foto’s of een foto-sessie van een dag of dagdeel verwijzen wij naar onze evenementen fotoshoots.
Een familieshoot kost bij ons 110 Euro excl. fotoafdrukken waarbij we er vanuit gaan dat de fotoshoot binnen een straal van 30km vanaf onze locatie plaatsvindt.

Vragen staat vrij:

Mocht u vragen of wensen hebben die hier niet specifiek vernoemd staan, dan wil dat niet zeggen dat wij dat niet doen. Neem in alle gevallen gerust even contact met ons op.

Onze contactgegevens vindt u op onze website bij contact.