Familie & Portret

Familie & portret shoot

“We zouden eigenlijk toch eens een familie foto moeten hebben.”
Hoe vaak we dat horen.

foto: GetitonPicture.nl

Gewoon omdat u toch graag iets in handen hebt om op terug te kijken. Nu kan het nog.

Maakt u er een gezellig dagje van met familie of liever een georganiseerde bijeenkomst in de studio?.

Bij ons is er ruime keuze voor familie shoots. Geen ingewikkelde pakketten, wij noemen het gewoon een familie-en/of portret shoot.

Gewoon gezellig en ontspannen zoals jullie, je gezin, familie of groep dat zelf het liefste wensen. Wij proberen dat moment zo vast te leggen dat de wens wordt vervuld. Natuurlijk bestaan er ook bij ons prachtige toevalstreffers, maar onze meeste foto’s zijn echt geen toevalstreffers, daar zouden we geen garanties mee kunnen opbouwen. Meestal en daarom ook zullen we u, uw gezin, groep en/of de familie zo natuurlijk mogelijk proberen te poseren; alles in een vrije en ontspannende sfeer, dat is onze klasse.

Een dergelijke foto shoot kan op verschillende manieren worden gedaan;
We kunnen instappen of meelopen tijdens een (natuur)wandeling, de foto’s kunnen gemaakt worden in de studio, we kiezen een specifieke fotolocatie of we komen even langs op uw familiefeest waar u voor een familie & portret shoot even tijd en ruimte hebt ingelast.  We nemen onze mobiele studio mee naar u, naar u thuis of op uw feestlocatie. Alles is mogelijk. Wij bereiden, diverse poses en situaties voor.
De diverse opties worden met u doorgenomen.
Dit is immers ons vak, geheel toegewijd aan wie of wat er waar en wanneer op de foto moet komen.
Voor de foto shoot schatten wij meestal zo’n 2 uur in, waarna u dan ongeveer 15 digitale foto’s ontvangt die u zelf of door ons kunt laten afdrukken. Voor meer foto’s of een foto-sessie van een dag of dagdeel verwijzen wij naar onze evenementen foto-shoots.
Een familie shoot kost bij ons 110 Euro excl. fotoafdrukken waarbij we er vanuit gaan dat de foto shoot binnen een straal van 30km vanaf plaatsvindt.

Vragen staat vrij:

Mocht u vragen of wensen hebben die hier niet specifiek vernoemd staan, dan wil dat niet zeggen dat wij dat niet doen. Neem in die gevallen gerust even contact met ons op.

Onze contactgegevens vindt u op onze website bij contact.