Foto-Categorieen


Familie &
Gelegenheden

Producten,
gebouwen en industrie

Natuur,
kunst en cultuur

Kostbare herinneringen leggen wij graag vast op foto. De meeste foto’s maken wij in deze categorie. Denk hierbij aan familiefoto’s, communies, vormsel en huwelijk, geboorte, maar ook groepen, evenementen etc. Laten we zeggen, overal waar mensen actief kostbare momenten delen. Naast mensen, fotograferen wij uiteraard ook dieren.

In de zakelijke markt is brand language essentieel. Producten, industrie, communicatie, brochures, gebouwen en aankleding worden vaak zorgvuldig op elkaar afgestemd. Daar horen ook afgestemde foto’s bij die de taal van het bedrijf spreken. De product- of brand-sfeer wordt vaak in de foto weergegeven. Foto’s die wij maken kunnen afhankelijk van de afspraken, royalty vrij worden gebruikt voor presentaties, interactieve brochures, folders, billboards, dagbladen etc.

Natuur, kunst en cultuur fotografie wordt veelal uitgevoerd om sfeer neer te zetten. Dat kan variëren van een bloem tot gebied, van zand tot groente in de winkel. Onder kunst verstaan wij dat wat een imago, sfeer of expressie moet weergeven. (beeldende kunst)