Nieuws

De eerste opdrachten voor real-estate fotografie zijn binnen. Nadat we speciale cursuses hebben gehad van werelds beste real-estate fotografen hebben de kneepjes en de details inmiddels ook geleerd. We gaan nu ons portfolio opbouwen en een aantal referentie foto's zullen met het verschijnen van onze nieuwe website ook beschikbaar komen.

Op de achtergrond zijn we bezig met een nieuwe website. We houden deze website niet geheel meer up-to-date is, maar met de nieuwe website die we in september toch verwachten, komt dat helemaal goed.

We gaan uitbreiden. Na flinke ervaring opgebouwd te hebben met fotografie voor kerken, communies, vormsels, familiefotografie en portretfotografie en new born  gaan we meer mensen blij maken. Waar we eerst heel sporadisch bruiloftsfotografie aannamen en mensen terleur moesten stellen, zetten we nu de deur open voor trouwfotografie. Dat wil zeggen dat we bruiloftsfotografie aanvragen niet meer afwijzen.
We hebben ook mede daarom een contract afgesloten bij een faciliteerder voor bruiloftsfotografie Je kunt ons daar vinden via:
fotograafkiezen.nl/eindhoven-trouwfotograaf-fotoshoot-bruiloft/
"Fotograaf Wilbert Eindhoven"

Ondertussen druk gehad met product fotografie, protretten, dopen en familie fotografie.

Het contract met de uitstraling hebben we ook weer met een half jaar verlengd. In Son en Breugel zullen wij de de Uitstraling weer voorzien van coverfotografie en the New Look.

Een leuke en ook wel bijzondere opdracht zat er deze maand bij. Van alle kerken in Eindhoven HDR-foto's van kerststallen gemaakt. De foto's worden gebruikt voor drukwerk. Bijzonder drukwerk, want het worden de kerstkaarten van alle kerken uit Eindhoven, waarbij iedere kerkwijk een eigen kerststal kaart krijgt.  Leuk!

Verder weer twee dopen, een familiefeest, coverfotografie en metamorfose fotografie afgerond.

Voor 2017 tussen eind mei t/m juli zit onze agenda al weer zo goed als vol voor de communie en vormsel fotografie voor 5 verschillende kerken. Mei t/m juni worden weer drukke weken.

Deze maand een diversiteit aan fotografiewerk verzet.
Zoals fotografie voor de uitstraling, diverse gezinsfoto's, kinderkoorfotografie, kerkfotografie voor brochures, productfotografie en zakelijke portret fotografie.

Newborn fotosessie
Voor deze sessie zijn we op lokatie gegaan met de mobiele studio. Een serie van prachtige serie van de baby en een 60x40 forex afdruk is gerealiseerd.

Maandbladfotografie
Vanaf september 2016 maken we de coverfoto's en de metamorforse foto's voor het maandblad "de Uitstraling".

Bruiloftfotografie
Voor een 60jarige bruiloft hebben we een mooie fotosessie gemaakt. 

Communiefotografie 2016
Ook dit jaar hebben we weer voor diverse kerken de communiefotografie verzorgd. In het totaal zijn er 65 gezinnen en kinderen gefotografeerd de afgelopen 2 maanden.
Het was ontzettend leuk te zien en te horen dat mensen zeer tevreden zijn over onze foto's van de afgelopen jaren waardoor ze hun eigen toestellen en fotografen thuis lieten nadat ze te horen kregen dat wij ook dit jaar weer zouden fotograferen. De gezinnen konden optimaal genieten van hun kind en konden meedoen met de vieringen.
Een groter compliment kunnen wij in ieder geval niet krijgen.

Fotosessie Mgr. De Korte
Mgr. De Korte heeft een bezoek gebracht aan Eindhoven. Samen met alle priesters uit het dekenaat Eindhoven is er een viering geweest waarna Mgr. De Korte ook nog even in een ontspannen sfeer met de diverse parochianen heeft gesproken.
Van het werk bezoek aan Eindhoven is door ons een fotosessie gemaakt.

Fotosessie Newborn
Newborn fotografie. Een sessie van 10 foto's gemaakt.
Foto's zijn gemaakt aan huis. Wij hebben de boel ingericht zodat moeder in alle rust kon herstellen en toch kon genieten van een newborn fotosessie.

Nieuwsfotografie:
Basisschool de Krommenhoek bestaat 40 jaar. Ter gelegenheid van dit 40 jarig bestaan is een van de ideeën van de kinderen uitgevoerd. De onthulling is vast gelegd op foto en gedeeld in het nieuws.

Diverse foto sessie rondom pasen 2016:
Ook dit jaar weer diverse fotoseries gemaakt tijdens de goede week en rondom Pasen.
Hieronder viel de voetwassing van de vormelingen. Foto's waren tbv de website en facebook voor de
St. Joris Parochie.
http://www.parochiesintjoris.nl/

Advent- & kerstvieringen:
Kerst is altijd al een bijzondere warme tijd bij velen. Bijzondere momenten en evenementen worden georganiseerd. Voor diverse momenten en evenementen zijn fotosessies gemaakt.

Fotosessie Intratuin Neunen:
Foto impressie met als doel vast leggen van de sfeer van Intratuin Nuenen Kerstafdeling. Foto's worden voor verschillende doelen gebruikt.

Glow 2015:
Glow is een "must do" voor menig fotograaf. Ook wij zijn dit jaar weer op pad geweest.
Er wordt momenteel een apart portefolio "Shoot in the dark" voorbereid en deze wordt binnenkort toegevoegd aan de website.

Familie fotoshoots:
Met de vallende blaadjes hebben we weer verschillende familie fotoshoots gemaakt.

Communie & vormsel fotografie 2016:
De fotosessies voor communie fotografie 2016 staan weer in de agenda.

Communie- en
Vormselfotografie 2015:
32 communicanten gefotografeerd in de st. Joriskerk
14 communicanten gefotografeerd in de st. Lambertuskerk
20 Vormelingen gefotografeerd in de St. JorisKerk
9 communicanten gefotografeerd in de st. Martinuskerk
10 communicanten met Hemelvaart gefotografeerd in de st. Trudokerk
http://www.parochiesintjoris.nl/

Fotosessies:
Basisschool De Krommenhoek
Dodenherdenking 2015 Son en Breugel. Tijdens de dodenherdenking heeft groep 7 van de krommenhoek traditioneel de gebedsdienst ondersteund en bij het monument een gedicht voorgelezen en een krans gelegd.
Hier is een fotoserie van gemaakt.
www.bskrommenhoek.nl

Fotosessie wijding iconen:
Iconen Schilder Husstege
Geert Husstege heeft een bijzondere serie iconen geschilderd die gewijd door de deken van Eindhoven. Hiervan is een fotoserie gemaakt.
http://www.husstege-iconen.nl/

Pasen 2015:
Dit jaar is een fotosessie gemaakt van de goede week en Pasen t.b.v. de St. Joris Parochie.
http://www.parochiesintjoris.nl/

Communie & vormsel fotografie 2014:
In 2014 zijn er >100 communicanten en vormelingen door ons gefotografeerd.

Site online:
3 januari 2015 is de website GetitonPicture online gegaan.Contact